Våre kunder

Noen av våre kunder

Dette sier våre kunder

Dette teltet her var midt i blinken for oss. Teltene er svært enkle å slå opp, med god og romslig plass. Vi er veldig fornøyd med kvalitet, pris og den ypperlige servicen fra Smarttelt! Anbefaler dette varmt til alle som måtte ha behov for et slikt telt!

John Olav Johansen

Montørleder

Om vi kunne gitt Smarttelt terningkast 10 hadde vi gjort det! Vi elsker vårt nye telt, og viser det frem over alt! Vi anbefaler et slikt telt til alle vi snakker med, både trykk og kvalitet på rammen er over all forventning! Vi kommer garantert tilbake!

Mari Weider

Leder

Vi valgte Smarttelt etter å ha vurdert andre alternativer fordi vi fikk gode, saklig og ærlige svar fra kundesercvice. Reklameteltet er svært enkelt å montere og gir et godt helhetsinntrykk når det gjelder kvalitet. Selv med noen uforutsette hendelser levde de så absolutt opp til sin 100% fornøyd garanti! Det kaller vi god service!

Ivar Ole Wik

CEO/Grunnlegger

Vi valgte Smarttelt pga den høye kvaliteten på produktene. Jeg trengte noe som tålte å stå ute i vær og vind – fra påske til jul. Trykken er svært tydelig og et blikkfang for alle som går forbi. Har heller ingenting å si på den god service i forbindelse med innkjøp av Smarttelt!

Inger-Lise Moss

Daglig leder

Jeg kan med stolthet fortelle at Smarttelt er en av mine samarbeids partnere. Telt av meget høy standard. De er lette å håndtere, som gjør jobben raskt å enkelt med å få opp en flott å ryddig stand. Ikke bare det men servicen er helt super. Raske levering å god kvalitet på designet trykk også. Jeg er ikke i tvil, Smarttelt er absolutt det beste for meg å min satsing fremover.

Ann-Mari Fossen

Sender en stor takk til deg for rask og god levering på kort varsel. Vi hadde de nye teltene oppe under vår markering av Røde kors dagen i mai og fikk nye skryt for teltene.
Teltene var lett å sette opp og de ser veldig solide ut i forhold til det vi tidligere har hatt.

Bjørn Grov

Hovedinstruktør

Reklametelt fra Smarttelt har fungert utmerket til vårt bruk og har vist seg å vært en god investering for oss og vi er sikre på at vi får god bruk for teltet i årene som kommer! Vi valgte messetelt fra Smarttelt fordi dette er av god kvalitet, enkelt å montere og ta ned. Desigent på teltet ble akkurat slik vi ønsket og kundeservice var upåklagelig! Leveringen var svært rask og effektiv! Det er ingen tvil hvor vi skal handle når vi trenger flere telt!

Trond Egil Åknes

Leder

Vi kontakter deg!

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!

Eksempler på design for våre kunder

Invalid slider ID or alias.

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!