Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Hva bør jeg se etter når jeg skal velge messetelt?
Når du skal velge deg et messetelt eller pop-up telt er det spesielt tre ting du bør ha i bakhodet; kvalitet på rammen, kvaliteten på duken og kvaliteten på trykken.
Det første du bør se etter på en ramme er dimensjonene og profilen. I tillegg skal du se på godstykkelsen, desto tykkere godset er desto mer solid er det. Våre PROFF+ rammer 50 mm med sekskant profil, med en godstykkelse på minimum 1,8mm mens du kan få rammer helt ned i 30 mm med firkantprofil og 1 mm godstykkelse. Dersom du har en leverandør som ikke har disse målene tilgjengelig kan du spørre om vekten – høyere vekt indikerer mer solid gods.
Når det gjelder duk og trykk er det også her store variasjoner tilgjengelig på markedet. De mest benyttede dukene er Polyester med tykkelse fra 260 til 600D. Tykkelsen er viktig for blant annet holdbarhet og resultatet på trykken. I tillegg vil en tykkere duk bli strammere på taket og det vil ta mye lenger tid før vann gjør at taket blir «posete». På alle våre trykk bruker vi en dye-subliminaltrykk fordi denne trykkmåten gir det beste resultatet ved at fargen blir «presset» inn i duken. Deretter behandles duken slik at den blir 100% vanntett og dermed også kan vaskes. Ved å benytte en slik trykkmetode er det heller ingen begrensninger i trykk og design.

Hvordan sikre at teltet ikke blåser bort?
For å sikre at teltet ikke blåser bort er det viktig at teltet forankres godt og forsvarlig. På flatt og stabilt underlag som for eksempel asfalt eller grus anbefaler vi å bruke minimum 4×30 kg stålblokker. Dersom du står på mer ulendt terreng som for eksempel gress anbefaler vi å bruke bardunstropper og plugger. I områder hvor det er mye sterk vind anbefaler vi å bruke en kombinasjon av stållodd og bardunstropper og plugger.

Hvordan lages det grafiske?
Vår dyktige medarbeider Karol tar seg av alt det grafiske for oss. Han hjelper oss med å lage trykk filer, sørge for at designet er slik du ønsker, lager 3D tegninger av ønsket telt. Det beste av alt med Karol er at han aldri sier seg fornøyd før du som kunde er fornøyd! Vi har 100% fornøydgaranti i alle ledd! Vi kan hjelpe deg med alt fra enkel tilrettelegging til et helt nytt design.

Hvilke krav har dere til bruk av bilder?
For å sikre at trykken på duken blir så klar som mulig er det viktig at bildene eller logoene du ønsker å benytte er så skarpe som mulig. Vi har derfor et krav om at bildene må ha en dpi på minst 110 i 10% størrelse.

Hvor lang er leveringstiden?
Alle varer uten trykk kan leveres omgående fra lager. Varer som bestilles før kl 11:30 vil bli sendt samme dag. Pop-up telt og annet materiell med trykk har en leveringstid på maks 3 uker. Det vil ikke være noe problem å få det levert raskere, bare ta kontakt med oss så ser vi på hvilke muligheter som finnes!

Er det mulig å hente varer selv?
Ja, det er fult mulig å hente varene selv. Adressen er Runnivegen 41 på Årnes. Send oss en mail på info@smarttelt.no eller ring oss på 63 900 400 så sørger vi at din bestilling står klar når du kommer! Varene må hentes mellom kl 08:00 og 15:30. Ved henting utenom åpningstider ta kontakt med oss!

Har dere varer på lager?
Vi har alt utenom trykte duker på vårt lager i Runnivegen 41 på Årnes. Vi importerer alle varer selv slik at vi slipper fordyrende mellomledd.

Hva er deres betalingsbetingelser?
Privatpersoner må betale varene før de hentes eller sendes fra lager. Bedrifter har 15 dagers betalingsfrist. Purring og inkasso følger norsk lov. Alle fakturaer blir sendt pr mail. Purringer og inkasso går pr post.

Kan jeg sette sammen flere telt?
Ja, det går helt fint an å sette sammen flere telt. Dersom du ønsker å sette sammen for eksempel to telt trenger du en takrenne, to koblinger og to skjøtestykker dersom du vil lukke teltet helt. På den måten hindrer du at teltene sklir fra hverandre, at vann renner inn i teltet og så får du hele vegger der du ønsker.

Jeg skal ha en stand men er usikker på hvordan jeg ønsker det – kan dere hjelpe?
Ja, det er klart vi kan hjelpe! Vårt salgsteam har lang erfaring med å skreddersy løsninger tilpasset ditt behov. Det er bare å ringe oss på 63 900 400 eller sende oss en mail på salg@smarttelt.no så tar vi en prat om dine behov. På forhånd er det lurt å gjøre seg noen tanker om hvor stor plass du har, hvor stor takhøyde du trenger, og om du ønsker hele eller halve vegger. Det kan også være lurt å gjøre seg noen tanker om du ønsker trykk på en eller to sider og eventuelt hele taket.

Er teltene deres godkjent for bruk på innendørs messer, eks Norges Varemesse?
Ja, våre telt er blant annet godkjent i henhold til DIN4102-1B standard og er derfor godkjent til bruk på messer innendørs på Norges Varemesse. Denne test-metoden måler hvor lett antennelig stoffet som blir benyttet på våre telt er dersom de blir utsatt for små flammer over en gitt tid. Dersom du planlegger å delta på en messe og trenger dokumentasjon på godkjenning eller har andre spørsmål rundt brannsikkerhet kan du ta kontakt med oss på info@smarttelt.no eller telefon 63 900 400 så vil vi sende det du trenger og besvare ytterligere spørsmål der.

Hvis du ikke fant svar på ditt spørsmål ta kontakt med oss

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt i noen av svarene ovenfor send oss en melding så kommer vi tilbake til deg så raskt som mulig.

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!