Vær synlig, fremstå tydelig og profesjonelt – Skap oppmerksomhet og salg!

I de fleste bransjer blir det mer og mer populært å delta på messer og det er alltid en utfordring å skille seg ut og få de besøkende til å huske nettopp din stand og ditt produkt. I Smarttelt er vi lidenskapelig opptatt av profilering og synlighet, og vi er helt sikker på at ved å velge SmartExpo vil dine produkter få den oppmerksomheten de fortjener. I tillegg til at vi er opptatt av profilering og synlighet er vi også opptatt av smarte løsninger som gjør at du som kunde kan bruke din tid på det som er viktig. SmartExpo leveres med et enkelt system som består av ulike aluminiumsrør som enkelt settes sammen. Når rammen er satt sammen trekker man duken med trykk over rammen og strammer opp med glidelås nederst. 

En SMART og praktisk 2 i 1 løsning 

SmartExpo kan leveres med trykk på to sider slik at standen kan benyttes med to ulike budskap. Dette har flere fordeler, blant annet tar det ingen ekstra plass, og kostnaden er minimal sammenliknet med å kjøpe to ulike stands. 

Ingen begrensninger

I SmartExpo legger vi ingen begrensninger med tanke på design og utforming. Vi kan tilby flere 10 talls ulike oppsett slik at vi skal kunne møte ditt behov på best mulig måte. Du velger selv design på 1 eller 2 sider alt etter behov og ønske. 

Vi leverer komplette stands  

I tillegg til SmartExpo kan vi også levere gulv, stoler, plakatstativ, brosjyrestativ, ekstra disker etc. Vi gir alltid det lille ekstra for at din stand skal være så profesjonell og komplett som mulig.

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!