Presse- og fotovegg

Et populært produkt blant våre kunder er presse- og fotovegg. Som et svært populært arrangementtilbehør kan en slik vegg gi det lille ekstra for en rødløper event, jobbfest, premierer eller andre arrangementer. Pressevegg gir mulighet for god eksponering til ditt budskap, samtidig som det også er en god mulighet for å synliggjøre sponsorer og promotere merkevarer. Fotovegg og pressevegg leveres med utskiftbar tekstilduk som enkelt pakkes ned i medfølgende bæreveske sammen med rammeverket. Ved behov for å endre budskap kan tekstilduk enkelt etterbestilles.

Kvalitet og stoff – livstidsgaranti

Denne presse- og fotoveggen er designet for deg som er opptatt av kvalitet i ramme og stoff, uten å risikere gjenskinn fra lyskastere etc. Veggene monteres enkelt uten verktøy og duken trekkes over rammen med perfekt resultat hver gang. Rammeverket leveres med livs-tidsgaranti og du er derfor garantert et system som er solid og holdbart.

Stort utvalg i størrelser 

Våre messevegger med tekstiltrykk passer perfekt som fotovegg og pressevegg og kommer i størrelser fra 122 x 228 cm til 596 x 228 cm. Veggene kan også brukes til portrettbilder, helfigur, parbilder eller bilder av større grupper. Veggene står på egenhånd inntil vegg eller alene ved hjelp av medfølgende føtter.   Systemet leveres som rette eller buede vegger som gir mange muligheter med tanke på stil og uttrykk, se vårt store utvalg her: tynne messevegger og messevegger med tykke kant. Ved behov for høyere vegger fremskaffer vi selvfølgelig det.

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!