Nytt konsept for effektiv belysning til pop-up telt og messearrangementer.

Vi lanserer nå et helt nytt konsept for belysning i salgstelt og messearrangementer. Systemet er et «plug-and-play» LED lys som hvem som helst kan sette opp på få minutter.

Vi har i flere år jobbet med å finne en god og profesjonell løsning for belysning i messetelt og utendørsarrangementer. Belysningen vi nå lanserer er LED lamper med ip67 kvalitet, hvilket betyr at de er støv- og vanntette. Lampene er i utgangspunktet utviklet for industri og landbruk, men vi har videreutviklet det med et Plug & Play system tilpasset telt og messearrangementer.

Skill deg ut

På store messeområder er det mange tilbydere som skriker etter oppmerksomhet. De deltakerne som oftest får mest oppmerksomhet er de med en spennende og godt synlig stand. Etter vår erfaring har det vært vanskelig å finne god og profesjonell belysning som er tilpasset dette markedet. Denne utfordringen mener vi nå at vi har løst, og kan dermed tilby en god og profesjonell belysning. Ved dunkel belysning i en messehall, eller ved overskyet vær eller mørke ettermiddager får ikke profileringen nok oppmerksomhet. Med dette lampekonseptet vil bedriftens produkter og profilering komme godt fram og det vil øke oppmerksomheten.

Plug-and-play

Dette er et plug and play-system som monteres opp på få minutter og det trengs ingen elektriker eller annen ekstra hjelp. I pop-up telt festes lampene enkelt til konstruksjonen i teltet. På andre flater som f.eks i tak kan lampene festes med klips fester.

Alle må bytte

For større messe- og festivalarrangører kan det bety at de må gjøre noen investeringer, men det vil også bety at de får bedre belysning når de gamle lysene fases ut. Etter flere innstramminger i EUs økodesigndirektiv vil det i løpet av kort tid bli slutt på alle halogenpærer, vanlige lysstoffrør og glødelamper. Årsaken er skjerpede krav til energieffektivitet i lyskilder, og strømsløsere fases ut trinnvis gjennom EUs økodesigndirektiv.  I første omgang er det halogenpærer som benyttes i spotter og downlights som skal fases ut, men det er også kjent at tradisjonelle lysarmatur vil fases ut i løpet av kort tid.

Du kan lese mer om dette konseptet her: Smarttelt AS – Belysning

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!