Lys opp ditt reklametelt!  

De fleste av oss har vel deltatt på messer, tilstelninger eller andre begivenheter hvor de har benyttet pop-up telt eller messetelt med reklametrykk og ergret oss over at lyset har vært altfor dårlig. Spesielt når det er overskyet eller skumring.

Som en løsning på dette problemet har vi designet et spesielt oppsett tilpasset messetelt med og uten reklametrykk. Lysene kan brukes hele året, er støv og vanntette og blir ikke varme. Lysoppsettene passer til alle teltstørrelser!

Et av hovedargumentene for hvorfor du skal investere i et slikt lys-oppsett er at du gir produktene og trykken du velger den riktige fargenyansen. Har du valgt et trykk med mye detaljer vil et slikt lyssystem hjelpe deg med å fremheve ønskede punkter.

smarttelt_messetelt_reklametrykk_slider2

Et annet viktig argument er at du ikke trenger å bekymre deg når mørket kommer! Lysene kan leveres med skjøtekabler og dimmer for å kunne tilpasses ditt behov 100%!

 

Ta kontakt med oss i dag på salg@smarttelt.no eller telefon 63 900 400 så hjelper vi deg med å sette opp en løsning du vil ha stor nytte av!

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!