Forhandler av messeutstyr

SmartTelt er ikke en hvilken som helst annen leverandør, for vi kan en ting og det er messeutstyr med tilbehør – og vi er utrolig dyktige på nettopp det. Vi har fokusert vår ekspertise til et fagområde og det gjør at vi vet hva vi snakker om, og hvilke produkter du trenger. 

Fra våre lyse og moderne lokaler sentralt på Østlandet har vi siden 2012 utviklet merkevaren Smarttelt. I våre lokaler har vi vårt showroom med mange av våre mest populære produkter. 

 

Hva kan vi tilby deg som forhandler? 

Vi har per i dag svært mange forhandlere i vår portefølje takket være våre gode forhandleravtaler og leveringsdyktighet, og som forhandler hos oss kan vi blant annet tilby deg: 

  • Full kreditt med 15 – 30 dagers betalingsfrist
  • Sender alle hverdager med Posten, Bring eller TNT – 1-5 dagers leveringstid
  • Norges kanskje beste forhandlerpriser, du handler rett fra importør og slipper fordyrende mellomledd
  • Leverer trykte medier på 2-3 uker, og raskere etter avtale.
  • Opplæring i våre produkter etter ønske
  • Tilgang til egen side fullspekket med blant annet bilder, teknisk informasjon og designmaler i tillegg til fullstendig oversikt over alle våre produkter

Som forhandler av Smarttelt kan vi enten inngå en vanlig forhandleravtale, eller vi kan gjøre spesialavtaler med opsjoner. Avtalene vi inngår er i mange tilfeller unike og vi kommer da til en enighet sammen rundt det praktiske. I våre avtaler er vi opptatt av at du som kunde får en leverandør du stoler på, god oppfølging og kvalitet i alle ledd. Til gjengjeld får vi samarbeide med dyktige forhandlere som brenner for kundene og faget sitt. 

 

Hvordan foregår en handel som forhandler i praksis? 

I praksis tar våre forhandlere kontakt med oss med konkrete forespørsler. Det varierer fra forespørsler på enkeltprodukter til større innkjøp som krever litt mer logistikk og planlegging. I alle tilfeller er vil tilgjengelig og behjelpelig med informasjon og vår ekspertise på område. Vi kommer med anbefalinger på kvaliteter i forhold til bruk og mengde trykk, forankring og andre relevante problemstillinger/utfordringer. I mange tilfeller tilbyr vi også å gjøre klar trykkfilen og designe telt, men dette gjøres på prosjekt etter avtale. Leveringstid er normalt 3 uker for telt med trykk, men vi leverer raskere etter avtale. 

 

Jeg ønsker at varene sendes direkte til kunde uten merking – er det mulig i praksis? 

Vi sender gjerne varene direkte til din kunde. Dette gjør vi ved at vi pakker varene i nøytral emballasje og endrer avsender slik at det står ditt firma og din firma-adresse. Ønsker du at vi skal klistre på egne merkelapper fra deg gjør vi også dette på forespørsel. Denne må avtales ved ordrebekreftelse. 

 

Hvordan blir jeg forhandler? 

For å bli forhandler kan du sende en mail til info@smarttelt.no eller ringe oss på 63 900 400, så vil du få snakke med en av våre dyktige medarbeidere. De vil snakke med deg om kundemasse, forventet volum og andre ting som er relevante i forhold til å inngå en avtale og starte samarbeidet. 

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!