Hvor lang leveringstid er det på pop-up telt?

Leveringstid på telt og messeutstyr er et av de spørsmålene vi får oftest her på kundeservice. Og det er kanskje ikke så rart for med mange tilbydere kan svaret du får variere veldig. Vi i Smarttelt har en leveringstid på 15 virkedager, og med en så kort leveringstid klarer vi å utfordre alle etablerte aktørene på markedet. 

 

Jeg trenger varen raskere enn 15 virkedager

Dersom du trenger messeutstyr eller telt til en spesiell dato blir vi alltid glad om dette opplyses til vår rådgiver selv om det er flere eller færre enn 15 virkedager til ønsket dato, men spesielt i de tilfeller hvor det er færre dette opplyses. Dette er fordi vi ønsker å holde deg oppdatert når varen kommer inn på lager til oss, samtidig som det gjør det enklere å planlegge utkjøring til deg. Ved svært korte tidsfrister hender det også at vi sender alt annet en trykk i dagene før deadline slik at vi er sikre på at alt kommer frem i tide, dette vil i så fall avtales på forhånd. 

 

Jeg trenger varen sendt direkte til lokasjon 

Dersom du trenger varene tilsendt til et annet sted enn bedriftsadresse er dette helt uproblematisk. For bedrifter i Nord har vi blant annet levert direkte til Arendal for deltakelse i Arendalsuka. Det er da viktig å gjøre avtaler med for eksempel en bedrift, et lokallag o.l som kan ta mot teltet ved ankomst slik at man slipper ekstrakostnader ved flere forsøk på utlevering eller retur av varene. 

 

Husk at ved større arrangementer kan det være stor pågang 

Ved større arrangementer som Arendalsuka, Dyrsku’n, Gatebil og Bondens Marked opplever vi stor pågang på SmartTelt med trykk og SmartGlobe, og det er derfor viktig å være tidlig ute med å bestille ønsket trykk. Planlegg i god tid og hold et halvt øye på kalenderen! Dersom du allerede nå planlegger å være med på et av arrangementene nevnt ovenfor er det aldri for tidlig å starte planleggingen. 

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!