Stjernetelt

I mange situasjoner er det ofte behov for å ha et telt som rommer mange, samtidig som det skiller seg ut. Stjernetelt er perfekt til troppsområder eller aktiviteter hvor mange mennesker trenger å spise, møtes eller arbeide sammen. Dette teltet er spesielt populært blant speidergrupper, jakt og fisker lag og andre frilufts grupper. 

Stjernetelt leveres enten i en ensfarget standardfarge eller med valgfritt trykk. Ved valg av trykk velger du selv mengde trykk og motiv. 

Med et stjernetelt er det kun fantasien som setter begrensninger. Skal speidergruppen delta på landsstevne? Arrangerer du Kick-off og trenger et stort telt hvor du kan samle alle deltakere? Eller kanskje jaktlaget trenger en ny og større samlingsplass? Eller er det kanskje på tide å oppgradere festivalteltene? Uansett hvilke behov du har for ditt event/arrangement er vi sikre på at et stjernetelt vil dekke dine behov. 

Stjernetelt kommer i størrelsene 8, 10, 12, 14 og m i diameter. Takhøyden er opp mot 6 m og kan også leveres som et dobbelt telt (med 2 stolper i stedet for 1 midtstolpe). 

Stjerneteltene finner du HER.

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!