Sport- og Idrettstelt

Våre telt egner seg ypperlig som sport- og idrettstelt! Være seg om det er for salgsbod, kiosk, drikkestasjon, omkledningsrom etc, så har vi telt som passer utmerket til dette formål. Våre telt kommer i størrelser fra 1,5 x1,5 m til 4×8 m, så her er det kun fantasien som setter grenser.

Fordelen med å velge sports- og idrettstelt fra oss i Smarttelt er at vi er eksperter på å skreddersy løsninger etter deres behov, dere får maks profilering, og ikke minst har vi prisgaranti. Alltid best – og billigst! Våre telt er såkalte pop-up telt som enkelt settes opp ved å trekke rammen fra hverandre. Som nevn kan våre telt leveres i størrelser fra 1,5 x1,5 til 4x8m avhengig av behov og bruk. Disse størrelsene kan fås i følgende kvaliteter:

  • PROFF+ – HEX-50 – 1,8 mm godstykkelse
    Dette er vår aller beste ramme, står godt i mot vær og vindt med riktig forankring. Det er denne rammen som blir brukt blant aktører i utleiebransjen.
  • STANDARD – HEX-40 – 1,8 mm godstykkelse
    Dette er vår mestselgende allround ramme, den har aluminium i midtkransen og plastikk i øvrige koblinger.
  • ØKONOMI – HEX.40 – 1 mm godstykkelse

Denne rammen er vår letteste ramme, den har 1 mm godstykkelse og plastikk i alle koblinger, inkl midtkransen

Kvalitet i alle ledd:
Vi leverer av høy kvalitet i slitesterke materialer. Du vil uansett hvilket rammeverk du velger få en slitesterk ramme som ikke ruster eller bøyes. På den måten kan du bruke teltet år etter år uten engstelse. Du har også muligheten til å ha ditt eget trykk på teltet, eventuelt ditt trykk og sponsorer.

Ingen begrensninger i størrelse farge eller design:
Teltet kan leveres i en rekke ulike farger eller med valgfritt design på både vegger og tak. Dersom det er behov for sidevegger, kan du velge mellom vegger med eller uten vindu eller med dør. Vi har også beachflagg som er et veldig populært produkt for alle typer arrangementer. Et slikt telt er perfekt for deg som beskyttelse over materialer, salgsvarer og mennesker som ønsker å stå tørt under arrangementer.

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!