SmartGlobe – en perfekt match for deg?

SmartGlobe kommer med en skill-deg-ut-garanti og samtidig garanterer vi deg et slitesterkt og populært telt. Teltet tilpasser vi enkelt til din merkevare ved at vi benytter sublimasjonstrykk. SmartGlobe er i praksis det samme som de populære X-Gloo teltene noe som betyr at systemet er av ypperste kvalitet både i material og trykk. 

Dette er et telt som er blitt veldig populært og gir deg mye oppmerksomhet. Det har utallige muligheter for å tilpasses nettopp ditt behov og med trykk kan du skape helt din egen profil. Dette er en teltløsning/system som er både praktisk og enkelt å sette opp. Teltet er oppblåsbart og settes opp på få minutter. Avhengig av ønsket eksponering kan SmartGlobe leveres i størrelsene 4×4 m, 5×5 m og 6×6 m. Alle telt kan leveres med vegger, markise, forankring og banner til markisen. I tillegg finnes det ekstrautstyr som elektrisk/manuell pumpe. 

Materialet i SmartGlobe er av en slik kvalitet at teltet kan benyttes både utendørs eller innendørs. Materialet er vanntett og UV-bestandig. Teltet er også behandlet mot sopp og råte. Teltet veier minimalt, det er enkelt å transportere og ikke minst enkelt å sette opp. Våre telt er laget av solid polyester duk og skjøtene er forseglet slik at du ikke trenger å ha en kompressor stående å gå for å holde de oppe. 

Dersom du ønsker å ha et unikt telt er det svært enkelt å koble de ulike størrelsene til SmartGlobe sammen, dette gjøres enkelt ved at man benytter en skjøtetunnel. Ved å koble sammen to eller flere telt kan du lage et imponerende samlingspunkt til hvilken som helst messe eller event, innendørs eller utendørs. Teltet kan lukkes med inngang, vindu eller standard vegger.

Fremdeles usikker på om du skal investere i et slikt telt? Ta en titt på innlegget nedenfor da vel 😊 

Hvorfor er messetelt med reklametrykk en god investering?

 

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!