Partytelt

Planlegger du en sammenkomst ute i det fri? 

Norge er et vakkert land, men været er kanskje ikke det vi skryter mest av. Regn og vind kan legge en demper på selv det triveligste lag. Om du investerer i et partytelt vil ikke været lenger være noen bekymring.

Sett sammen ditt perfekte telt til enhver anledning

Vi leverer partytelt til enhver anledning – måtte det være bryllup, sommerfest eller konfirmasjon. Hos oss kan vi skreddersy løsninger tilpasset ditt behov.

Kjært barn har mange navn. Uansett om du kaller det rammetelt, messetelt eller paviljong vil det uansett bli fest. Hos Smarttelt velger du hvilket rammeverk og tak du ønsker, deretter tar du en avgjørelse på hvilken type vegg du vil ha. Til slutt kan du legge til det du ønsker av tilleggsutstyr.

Våre telt er svært enkle å montere. Våre minste modeller klarer du enkelt å sette opp på egenhånd i løpet av få minutter. Dette gir deg mer tid til å planlegge sammenkomsten.

Med sikkerhet i høysetet

Materialene i våre vegger og tak er laget med et brannhemmende materiale og er blant annet godkjent gjennom DIN4102-B1. Så selv om festlighetene skulle ende med hæla i taket og tenna i tapeten kan du være sikker på at gjestene har det tørt, trygt og godt! Våre produkter kan og bør forankres forsvarlig. Snakk med oss om sikring av ditt telt, vi har løsningen uavhengig av hvordan terrenget ser ut!

Kvalitet i alle ledd

Vi leverer telt av høy kvalitet i slitesterke materialer. Du vil uansett hvilket rammeverk du velger få en slitesterk ramme som ikke ruster eller bøyes. På den måten kan du bruke teltet år etter år uten engstelse. Alle våre telt er solid konstruert og står støtt selv om det skulle blåse som verst.

Vårt løfte til deg

I tillegg leverer vi alltid med 100% fornøyd garanti og gir deg pengene tilbake dersom det skulle være noe feil på leveransen. Våre telt kommer direkte fra produsenten og vi kutter ut fordyrende mellomledd. På den måten gir vi deg kvalitetstelt til en rimelig pris. Skulle du likevel finne et av våre telt til en bedre pris har vi i Smarttelt prisgaranti – vi matcher tilbudet du har fått et annet sted gitt at kvalitet er sammenliknbar.

Et partytelt er det perfekte tilbehøret til livets små og store arrangementer. Bare fantasien setter grenser for bruksområder til våre partytelt. Husk også at vi har bred kompetanse og lang erfaring – vi hjelper gjerne til med planleggingen. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

Du kan lese mer om våre partytelt her: Partytelt – Smarttelt

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!