Håndverkertelt

Flere og flere håndverkere ser nytten av å ha et håndverkstelt eller arbeidstelt som beskytter materialer og utstyr. Smarttelt har mange størrelser og kvaliteter og som håndverkstelt anbefaler vi å bruke vår HEX-50 PROFF+ som er markedets mest robuste telt av denne typen. Vi leverer i størrelser fra 3×3 til 4x8m.

Proffe telt for flinke fagfolk

Våre håndverkstelt har et kraftig rammeverk i aluminium og en takduk som er 100% vanntett, samt brann-, mugg- og råtebehandlet. Vi leverer telt i PROFF+ (HEX-50) og Standard (HEX-40) modeller. Som håndverkstelt anbefaler vi PROFF+. Teltene har en heksagonformet fot, og du kan velge mellom 40 og 50 mm. Begge modeller har en godstykkelse på 1,8 mm som er avgjørende for et solid telt. Montering og demontering av denne type telt er gjort på få minutter.

  • Alle ledd har aluminiums koblinger
  • Kraftig takkonstruksjon
  • Lav vekt pga materialvalg (eks 3×3 m med tak er 34,5 kg)
  • 3 års fabrikkgaranti (betingelser gjelder)
  • Vegger festes enkelt med borrelås til taket, og kobles sammen med glidelås i sidene
  • Design etter eget ønske – uten begrensninger
  • Konkurransedyktig pris

Ved sterke vindkast er det viktig at teltet har god sikring og forankres godt. Dette kan gjøres med stållodd, sandbagger, stropper og barduner. Dette for å forsikre at teltet ikke letter eller flytter seg. Vi har alt av forankring lagerført.

 Ingen begrensninger i størrelse, farge eller design

Vi kan levere håndverksteltet i størrelse 3×3 og helt opp til 4×8 m. Teltet kan leveres med valgfritt design på både vegger og tak. Dersom du ønsker et hvitt eller sort telt kan dette leveres omgående fra vårt lager. Dersom det er behov for sidevegger kan du velge mellom vegger med eller uten vindu eller med dør. Vi har også et stort utvalg av annet tilbehør på lager. Et slikt telt er perfekt for deg som beskyttelse over materialer, maskiner og verktøy eller som ønsker å stå tørt under arbeid i ruskevær. Vi mener at et slikt arbeidstelt vil lette arbeidsdagen.

Belysning tilpasset håndverkstelt

Vi har utviklet et «plug and play» lys-system spesielt utviklet telt og utendørs arrangementer. Det har IP67 kvalitet hvilket betyr at det er vann- og støvtett. Systemet kan bygges ut og tilpasses de aller fleste situasjoner. Vi har ferdige pakker med kabler og 4 lys rør, men vi kan også tilpasse etter ditt behov. Lampene er på 18W gir 1600 Lumen (tilsvarer 150W) og det kan sammenkobles totalt 55 lamper på et strømuttak.

 

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!