Få oppmerksomhet med beachflagg!

Ønsker du å gjøre deg mer synlig på stand, utstillinger, aktiviteter eller arrangementer? Da kan et stående banner eller beachflagg være et godt valg for deg i din markedsføring

Et beachflagg som vaier i vinden vil kunne høste mye oppmerksomhet, uansett hvor du skulle finne på å sette det opp. Og på grunn av flaggets allsidighet har det uendelig med bruksområder. De er i tillegg enkle å sette opp, og lette å ta med seg. 

Hvor bør man bruke beachflagg?

Her kan man virkelig liste opp bruksmuligheter i det uendelige. Som navnet tilsier er utformingen perfekt for arrangementer på stranden. Kanskje du skal holde kurs i surfing? Eller kanskje du driver med utleie av SUP? 

En slik form for reklame vil uansett ta seg like godt ut utenfor butikken din, som vaiende i vinden på et svaberg. Selv om dette er et svært populært verktøy i markedsføringsøyemed, vil du kunne skille deg ut. Spesielt på messer, og om du skal profilere bedriften din på stand, vil dette være midt i blinken for å synes i mengden. 

Forslag til bruksområder: 

  • Ved utendørsaktiviteter
  • Arrangementer hvor du trenger å ha et samlingspunkt
  • På messe
  • Til stand både inne og ute
  • Reklame for tjenester på stranden
  • Idrettsarrangement
  • Festivaler
  • Omreisende reklamekampanjer

Det er som sagt bare kreativiteten som setter grenser. Uansett hva slags eksponeringsbehov du har vil dette være mye reklame for pengene. 

 Trykk på begge sider, eller ikke? 

Du vil ha mulighet til å smykke flagget med det du måtte ønske. Mange velger kanskje å utruste sitt beachflagg med firmalogo, spesielle tilbud eller kampanjer, eller kanskje navnet til idrettslaget ditt? 

Uansett vil du kunne velge å ha trykk på én side eller to. Hvis du velger enkelttrykk vil dette være et billigere alternativ, men det kommer også med visse mulige ulemper. Med ensidig trykk vil du kunne se at tekst og bilde skinner igjennom på baksiden. Kunder, besøkende eller andre du ønsker å markedsføre deg for kan ha vanskeligheter med å lese det som står. I tillegg vil fargene være svakere. 

Hvis du bestemmer deg for å gå for dobbeltrykket reklameseil kommer det med mange fordeler. Dette gjelder spesielt dersom du har et viktig budskap å komme med, eller du har et spesielt stort behov for å synes. 

Strandflagg med trykk på begge sider vil ha sterkere farger og logoen vil være riktig og lesbar på begge sider. Dessuten vil flagget ha en lenger holdbarhet på grunn av den økte tykkelsen. 

Basen eller stangen vil kunne brukes om igjen dersom du trenger ny print, så dette er noe du bare trenger å bestille en gang. 

Står det støtt i vind og vær? 

For å være sikker på at du får fullt utbytte av beachflagget du har kjøpt må man velge fot eller feste til bruksområde. 

Disse reklameflaggene er ikke bare en effektiv og populær metode for å øke synligheten for bedriften, kampanjen eller sportsklubben din. De vil kunne stikkes trygt i bakken med et jordspyd. I tillegg vil du hos oss kunne feste flagget direkte til messeteltet ditt med en festebrakett. 

Spør oss gjerne om hvordan ditt beachflagg kan best mulig sikres dersom værgudene skulle være i det sinte hjørnet. 

 

Hvem bør benytte seg av strandflagg? 

Du trenger ikke være en bedrift som skal profilere deg på et spesielt arrangement for å kunne dra nytte av et reklameseil. Vår erfaring er at både idrettslag, foreninger, veldedige organisasjoner, klubber og skoler opplever god nytte av beachflagg. 

Det finnes ingen grenser for hvem som kan benytte seg av reklameflagg, og hvilke formål man kan bruke dem til. 

Beachflagg fra Smarttelt 

Våre beachflagg leveres som komplette sett, inkludert festebraketter til telt, jordspyd og en praktisk oppbevarings-bag for å enkelt kunne bringe det med deg. Vi er eksperter på trykk, og kan levere både ensidig og tosidig trykk til ditt nye banner! Dersom du allerede vet at du ønsker en større markedsføringspakke med messetelt vil du kunne få 30% rabatt mot at alt bestilles samlet. 

Sjekk utvalget av våre bannere eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat. 

Leave a Reply

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!