IP67 LED belysning

Vårt lyssystem med IP67 LED passer ypperlig enten du vil gjøre ditt messetelt mer attraktivt eller skape trygghet og trivsel i ditt bedriftslokale.

Enkelt å montere

Monteringsbraketter medfølger

Robust

Tåler vibrasjon og støt

Kraftig belysning

1600-4300 lumen

Enkel og effektiv belysning!

Vi er stolte over å være de første til å kunne tilby en god, solid og profesjonell belysning til ditt telt. Lyssystemet har solide lamper som er godkjent for utendørsbruk, og  har god fargegjengivelse som gir ditt telt med reklametrykk den riktige fargenyansen. Lysrørene i IP67 LED har lang levetid, bruker lite strøm og kan dimmes med vår eksterne dimmer.

Lyssystemet er også ypperlig til bruk i industri, bedrift og landbrukslokaler med sin gode lysstyrke og robuste egenskaper. Det er også mye penger å sparer ved å bytte til IP67 LED som er svært miljøvennlig og strømsparende.

Gjør det selv med vår komplett lyspakke

Vi har utviklet et eget “Plug and play” system med fordeling- og skjøte-kabler som gjør det mulig å bygge ut et lyssystem etter dine behov uten bruk av elektriker. Vi selger både komplett lyspakke og deler separat slik at du kan bygge systemet etter dine behov.

Se også våre dediktere nettside om kun IP67 LED på www.ip67led.no

Legg igjen dine kontakt detaljer så tar vi kontakt så raskt som mulig for en uforpliktende prat. Vi kommer aldri til å skuffe deg!